jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Lokálturiszt

k.im | 2011.06.18. 22:45

A kiránduláshoz nem feltétlen kell több száz kilométert vonatozni, a városnézéshez meg külföldre utazni, ezt remekül el lehet Budapesten belül is játszani. Én imádok sétára indulni a város olyan részein, amiket nem annyira ismerek, hogy felfedezzem milyen házak és szórakozóhelyek vannak ott. Egyszerűen csak kipécézel egy szimpatikus környéket, aminek jól hangzik a neve (pl. Rézmál, Palotanegyed), vagy egy utcát, ahova mindig be akartál menni, de sosem tetted eddig, aztán indulhat a túra. Teljesen ingyen van, addig mész és akkor hagyod abba, amikor akarod.

És ha már a lokálpatriotizmusnál tartunk, akkor vasárnap a Wampra is érdemes kinézni (a jó időre tekintettel újra a Gödörnél), ha érdekel, hogyan értelmezik újra a tervezők a magyar motívumokat vagy akár csak a város iránti szeretetüket.

Kép innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr232996240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása