jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Lőni szabad!

k.im | 2011.06.28. 08:01

A hétvégi Dunapartyval nem ért véget a vizes programok sorozata, sőt, most kezdődik csak igazán. Ma a WWF, vagyis a Természetvédelmi Világalap (ha még így sem ismerős, akkor a pandás szervezet) rendezésében mehettek vízipisztoly háborúzni, az apropó pedig a Nemzetközi Duna Nap. Az akcióval a Duna védelmének fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, hiszen nemcsak a budapestieknek, hanem majdnem 20 millió másik embernek ez a folyó biztosítja az ivóvizet.

Ha nemcsak a dili, de a természetvédelem is érdekel egy kicsit, akkor megtudhatod, mi is az a vízlábnyom vagy hogy hogyan tisztítják a kavicsok egy folyó vizét. Az esemény vendége lesz a Rakonczay Viktória és Gábor, az a házaspár, akik vitorlással indultak el tavaly, hogy megkerüljék a Földet, de fel kellett adniuk - természetesen erről a kalandról is mesélnek majd. Minden, amit eddig említettem, nem tart tovább fél óránál, akkor ugyanis kezdődik a már hagyománnyá vált vizes csata. Minél több pisztoly és váltóruha nem árt!

Hol: a Művészetek Palotája előtt, IX., Komor Marcell u. 1.
Mikor: 2011. június 28. 18:00 (Pisztolytöltés 18:25-kor, csata 18:30-tól)

További infók a WWF oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr453020459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása