jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Ha szerda, akkor irány a strand

k.im | 2011.06.28. 14:09

Már tavaly is volt ilyen akció, hogy bizonyos hétköznapokon egy-egy meghatározott strandra akciós áron lehetett belépőt váltani. Idén újra lesz, viszont kicsit változott a helyzet, mostantól minden strandon, ami a Budapest Gyógyfürdői vállalathoz tartozik, egységesen szerda lesz a kedvezményes nap. A résztvevő helyek a Palatinus, a Dagály, a Római, a Csepeli, a Paskál, a Csillaghegyi és a Pünkösdfürdői. A belépő összege strandonként változik, 1000-1500 Ft közt mozog az ára.

Én tavaly a Csillaghegyit próbáltam ki, összekötve egy kisebb biciklitúrával oda-vissza és egy Római parti naplementét is beiktatva. Kicsit elvarázsolt hely egyébként a 70-es évekbeli tojáskabinokkal és a hatalmas fák közt elbújó medencékkel. 

A strandváró szezon ezen a héten indul és augusztus végéig érvényes. Nyilván ez azoknak jó, akik könnyen el tudnak szabadulni a munkától, de talán a többiek is beiktathatnak egy miniszabit valamelyik hét közepére.

Több infó a Budapest Gyógyfürdői honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr63020468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása