jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Zsámbék Jazz Open

k.im | 2011.06.30. 23:16

Egy kiruccanást Zsámbék is megér, és nemcsak a romtemplom miatt, nyaranta sokféle egyéb akcióval igyekeznek idecsábítani a népet. Az egyik ilyen a Színházi Bázis, ami már több legendás színielőadásnak is helyszíne volt, és amennyire tudom, nem nagyon lehet máshol megnézni az itt bemutatott darabokat ugyanebben a formában. Most viszont nem erről lesz szó, hanem a Zsámbék Jazz Openről, ami egész júliusban, péntekenként fog zajlani.

A koncertsorozatot már több mint 10 éve rendezik meg, minden évben a templom tövében, így a környezet is elsőrangú. Azon kívül, hogy minden alkalommal bemutatkozik egy fiatal tehetség, akit a Jazz Zongora versenyen fedeztek fel, jónevű hazai és külföldi dzsesszisták nyűgözhetik le a közönséget. Most pénteken a Karosi Júlia Quartet, illetve a Román-Magyar Jazzmozdony fog robogni. A hónap második felében Harcsa Veronika is itt mutatja be új lemezét, a záróeseményen pedig Dresch Mihályék fognak játszani.

A pontos programért irány a Jazz Open honlzsambek.hu/tart/farticle/30/1411/1apja, ahol minden szükséges információt megtaláltok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr403020484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása