jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Budapest pozitívan

k.im | 2011.07.06. 11:29

Sokan vagyunk, akik nem csak úgy lakunk itt, hanem kifejezetten szeretjük Budapestet, de még mi is hajlamosak vagyunk időnként erről elfeledkezni az aktuális bosszankodnivalók miatt. A Mai Manó házban látható Budapet pozitív című kiállítás többek közt erre is emlékeztet minket: hogy ez igenis egy sokszínű, izgalmas, szerethető nagyváros, ahol különös egyveleget alkotnak a régi és új városrészek.

A tárlat képeit azoknak az alkotóknak a képei közül válogatták össze, akik tíz éves fennállása óta elnyerték a Budapest Fotográfiai Ösztöndíjat (pl. Dezső Tamás, Kovalovszky Dániel, vagy Vancsó Zoltán, akinek itt látjátok egy képét, de nem sorolok fel mindenkit). Mindannyiuk képein a város és/vagy lakói a téma, és az ő szűrőjükön át is megismerhetjük Budapest ritmusát és hangulatát. Az utolsó teremben pedig dokumentumfilmeket is vetítenek, amik szintén személyes és közösségi történeteken keresztül mutatják be a várost.

Megtekinthető szeptember 11-ig.
Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház
VI., Nagymező u. 20.

Belépőkért és egyéb infókért irány a honlap.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr313044003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilvórium 2011.07.06. 17:07:08

Üdv Mindenkinek !
Ki kéne találni valamit, hogy egy fotókiállítás érdekes legyen az internet mellett IS.TALÁN BELÉPŐÁRAT KELLENE CSÖKKENTENI, HOGY MEGNÉZZE A PANELPROLI IS, AKI EZTÁN TALÁN BEMEGY A BELVÁROSBA (2 ÉVENTE)ÉS MEGLÁTJA A SZÉPET,NEM CSAK A PLÁZÁBAN BOLYONG.
Az értelmiség néha leszállhatna a lila ködből a piszkos földre, nemcsak társadalmi értekezések írása végett.

p.a.r.t.i.z.a.n 2011.07.07. 06:59:51

Erről a képről nekem nem az jön le hogy Bp milyen klassz hely, (mindamellett hogy jó kép) szinte érezni a dohos húgy- és fekáliaszagot melyet a sötét kapualjak lehelnek az orrunkba.
süti beállítások módosítása