jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Brazil hétvége a strandon

k.im | 2011.07.08. 18:36

A Brazil Kulturális Központ 10 éve van jelen Magyarországon, ezt ünneplik most hétvégén a Margitszigeten a Palatinus strandon, nagyon sok táncos-zenés programmal. Szóval ha mindig is rajongtál a riói karnevál színpompás táncosaiért, a hangzavarért, magáért a szambáért és a salsáért, meg a latinok forró véréért úgy általában, akkor nem kérdés, hol a helyed.

Nyilván nem lesz teljesen ugyanaz, mintha a Copacabana homokján fetrengenél, de a szervezők ígérete szerint minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ott érezd magad, mondjuk a trópusi idő meg is van már hozzá. Mindenféle brazil mozgásformát ki lehet majd próbálni a capoeirától kezdve a zumbán át a hidroaerobikig, és persze a fociról sem illik megfeledkezni. Ha pedig kifáradtál, akkor autentikus ételekkel és koktélokkal hozhatod helyre magad. Ha ez még mind nem lenne elég, akkor fotókiállítás, filmvetítés és beszélgetések is lesznek.

A sport- és kulturális programok ingyenesek, az esti koncertekre 1500 Ft a belépő. A részletes programot Facebookon olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr93044243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása