jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Vízpartért irány a Lupa

k.im | 2011.07.15. 16:05

Vízpartra akarsz menni hűsölni, de nem strandra és a Római-partot is utálod? Akkor irány Budakalász, azon belül is a Luppasziget, vagy a Lupa-tavak - a festői környezet hiányára itt sem fogsz panaszkodni. És a kellemeset ráadásul a még kellemesebbel is össze lehet kötni, ugyanis a bányatavaknál egész nyáron zajlik a Lupa Fesztivál, minden hétvégén péntektől egy rakat kulturális és szabadidős programmal.

 

Egész nap ingyenesen lehet az íjászkodással és lovakkal ismerkedni, van kézműves udvar, ahol a gyerekek a kenyérsütéstől a fafaragásig sokféle mesterséget kipróbálhatnak. De rendszeresen lesz szabadságharc- és lovasbemutató, vásár, főzőversenyek és ökörsütés is.
A koncertek talán inkább egy kicsit idősebb korosztály ízlésére lettek szabva (július 15-én Török Ádám és a Mini lép fel, de lesz még a nyáron Bikini, Karácsony János és Prognózis is - utóbbi a magyar poptörténelem egyik legviccesebb klipjét követte el), dehát koncertre lehet ezer más helyre is menni a városba.

A programról a fesztivál honlapján olvashattok, vagy lájkoljátok őket Facebookon.

Kép innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr523044141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása