jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Feltör a sör

k.im | 2011.08.25. 16:12

Ma indul és még három napon át tart majd az első Budavári Sörfesztivál. Annak fényében, hogy idén ez már a harmadik ilyen rendezvény, ahol a csapolt Ászokon túlmutat a kínálat, úgy tűnik, hogy a különféle bornapok helyett most ez lesz a divat.

Hogy mit ígérnek? Közel 100 féle magyar és külföldi sört (lista itt), bejáratott nevűeket és obskúrus fajtákat egyaránt. Kisebb sörfőzdék is bemutatkoznak, mellé harapnivalónak gasztronómiai különlegességek (remélhetőleg száműzik az idióta nevű töki pompost, bár sajnos nem hiszem). Még külön szóvivőt és nagykövetet is választottak, előbbi Péter Anna a Malackarajtól, utóbbi Aranyosi Péter stand-up komikus. Persze nemcsak inni és enni lehet, hanem lesznek stand-up fellépések és koncertek is, játszik például a Mystery Gang és Frenk is.

A helyszín tehát a Budai Vár, azon belül is az Oroszlános Udvar és a Hunyadi Udvar, a macskakő miatt a magassarkú erősen ellenjavallt. A napijegy 1690 Ft, amihez jár egy korsó sör. A fontos tudnivalókon kívül a honlapon a sörről is egy csomó érdekességet olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr603160189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.08.26. 20:06:02

:-) ezt a címet mintha már olvastam volna valahol... de leginkább írtam, a májusi FőzdeFeszt kapcsán :-)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.08.27. 08:37:45

Hajár sörösök... maradok a bornál :)
süti beállítások módosítása