jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Húsmentes hétvége

k.im | 2011.08.26. 20:10

Augusztus 27-28-án ismét Vegetáriánus Fesztivál lesz Budapesten, és gondolnátok, hogy már 15. alkalommal? Persze a rendezvény nemcsak a húsmentes étrendről szól, hanem átfogóbban is az egészségesebb életmód mellett "kampányol".

Több szakember előadásának a célja, hogy eloszlassa a vegetarianizmussal kapcsolatos tévhiteket, de különféle speciális diétákról és méregtelenítésről is szó lesz, valamint a meditációval és különféle keleti mozgásformákkal és orvoslással is megismerkedhetnek az érdeklődők, de zenéből és táncból sem lesz hiány. Azoknak, akik még csak fontolgatják, hogy áttérjenek vega étrendre, különösen hasznosak lehetnek a kóstolók, de a tapasztaltabbak főzőversenyre is benevezhetnek. Persze jelen lesz az ezoterikus vonulat is, de szerencsére semmi sem kötelező, és olyan szkeptikusan szelektálsz a programból, ahogy akarsz.

Az előadások listáját itt, a kísérő programok, foglalkozások listáját pedig itt olvashatjátok. A fesztivál ingyenes.

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ, X., Szent László tér 7-14.

Időpont: Szombaton és vasárnap is 10 órakor kezdődik minden

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr913169929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása