jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Az ideális hétvége nyomában

k.im | 2011.08.30. 13:12

Ha nem épp most utaznék el nyaralni (bocs :D), akkor sem lenne időm unatkozni,  de ti egész nyugodtan lenyomhatjátok helyettem. Szóval a lehetőségek tárháza végtelen, tessék válogatni:

- Ma indul és szombatig még javában tart a BuSho rövidfilm-fesztivál, szóval a mozizást nyugodt szívvel ki is lehet ezzel váltani, sokkal olcsóbb is, és biztosan tanulságosabb, mint egy Hollywood-i blockbuster filmet megnézni.

- Péntek este Wunder Bar partira mennék a Pántlika Sörözőhöz a Városligetbe, a Girls&Mathematics csinálja a zenét. Amíg még lehet, használjátok ki ti is, hogy lehet szabadtéren táncolni vagy egyszerűen csak jó zenére szocializálni.

- Szombaton, miután feléledtem, becéloznám a Várnegyedet, azon belül is a Magyar Nemzeti Galériát, ahol már csak szeptember 4-ig látható a FKSE (Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület) Magáért beszél című kiállítása. Itt karrierjük elején lévő, de azért már elég határozott irányt képviselő fiatal művészek munkái láthatók, szóval erősen ajánlott, ha érdekel az újabb generáció. Facebook-link

- Vasárnap pedig megint irány a jó levegő, biciklivel kirándulnék a Kopaszi-gátra a Biknikre, vagyis a biciklis piknikre. Valójában teljesen kötetlen az egész, barátokkal érdemes rá kitalálni valami alibit, például nézzétek meg a Fruska bisztrót!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr193160191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása