jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Ki a Placccra

k.im | 2011.09.22. 17:06

Szeptember 23-tól október 2-ig ismét Placcc fesztivál, melynek mottója: művészet máshogy, máshol. Arra buzdítanak, hogy ismerjétek meg Budapest rejtett dimenzióit különböző művészeti akciókon keresztül. A résztvevő magyar és nemzetközi művészek, társulatok kifejezetten törekszenek arra, hogy az előadásokat kivigyék a megszokott színházi és kiállítótermekből, méghozzá közterekre és más talált helyszínekre.

A brüsszeli Crew társulat Terra Nova című előadásán keveredik majd a valós és a virtuális, kipróbálhatod milyen, amikor becsapnak az érzékszerveid. A berlini Invisible Playground interaktív játszótérré alakítja majd a Nyugati tér környékét, egy Király utcai ideiglenes boltban pedig szó szerint úgy veheted meg a kultúrát, mint egy szelet csokit: te választod ki az árlistáról, milyen jelenetet adjanak neked elő. Ingyenes kísérőprogramként lesz mobil kiállítás is, méghozzá egy lakókocsiban az utazásról, a mozgás és a kultúra kapcsolatáról, és a Duna tanösvényt is megnézhetitek.

A Placcra kapható minden programra érvényes fesztiválbérlet 4000 Ft-ért, de az egyes előadásokra külön-külön is vehettek jegyet.

Részletes program és további infók a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr563246402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása