jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Szentendre elköltözik

k.im | 2011.09.30. 10:45

Pontosabban inkább BEköltözik, méghozzá egyenesen a Gödörbe. Október 8-án ugyanis másodjára is Szentendre Fesztivál lesz, igazi összművészeti programmal.

A szervezők (vagyis a Vajda Lajos Társaság, az Omkamra és a Forgács Társaság) eltökélt szándéka megmutatni a budapestieknek is, hogy a városukban nemcsak ocsmány portékát áruló turistacsapdák találhatók, és hogy változtassanak azon a nézeten, hogy a "szentendrei" a gagyi és a provinciális szinonímája legyen. Ehelyett a cél most összefogva megmutatni azokat az általuk öntudatosnak, progresszívnek, kortársnak tartott művészeket, akik pont a turistagiccs ellenszelében alkotnak.

A programok 18 órakor kezdődnek, több mint 10 koncert (pl. Fantom Funk, Ricsárdgír, Happy Dead Band, na és a kultikus Tudósok) és performance (pl. fe Lugossy László, Szirtes János) követi majd egymást katonás menetrend szerint, illetve ekkor nyílik meg a kiállítás is, amit október 19-ig lehet megtekinteni. Október 13-án pedig ráadásnak lesz egy Dunakanyar party is.

Belépő: 1500 Ft

Sajnos a honlap nem szolgál túl sok infóval, több részlet van Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr293284112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása