jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kicsit olasz, kicsit magyar...

jokuti | 2011.10.13. 11:54

de a lényeg, hogy a miénk. Megnéztük kicsit közelebbről is a Nostro Gastronomy-t, ami vitathatatlanul a város egyik legjobb kávéjával büszkélkedhet (a tejhabról nem is beszélve), Carlónak köszönhetően, és ez máris nagyon jó indulás.

A folytatás is ehhez méltó, csupa házilag készült étel, ami itt nem a nagyüzemből vásárolt, "házi" felirattal csomagolt ételt jelenti, hanem azt, hogy a pár fős team tényleg maga főz, süt mindent. Sőt, még az alapanyagok között is van rengeteg, ami saját termesztésű, például a krumpli is ilyen!

Sokféle olasz sütemény, minden nap más finom, házias melegétel ebédre, kedves kiszolgálás és nagyon dizájnos, kellemes környezet. És van reggeli is!

Nostro Gastronomy a Facebookon, a weben és a valóságban: VIII., Krúdy Gy. u. 4., nyitva reggel f8-tól!

Különleges alkalmakra pedig egészen zseniális dolgokat találnak ki:

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr683299629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2011.10.13. 13:51:47

Az olajos hal - ami nyilván saját tenyésztésű és csomagolású - ugyan milyen különleges alkalomhoz az egyedül illő kaja? Nem szemétkedni akarok, sosem jártam ott, lehet, hogy valóban príma hely. De néha nem tudom, hogy a posztírók hülyéskednek-e emelkedett jelzőikkel ("újragondolt" krumplipaprikás!) vagy komolyan gondolják.

jokuti 2011.10.13. 14:08:35

Ja, mea culpa, nem adtam infot a kephez: az nem olajos hal, csak konzervben van talalva. Amugy szurkemarha carpaccio.

atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2011.10.13. 14:25:53

Ez akkor azt jelenti, hogy Carlo már csak itt van az Olasz Intézetnél meg már nincs? Vagy mindenhol?

efiszan 2011.10.13. 18:18:26

@mézescsók:
kedves mezescsok! az altalad olajos halnak feltetelezett etel az idei design hetre keszult, es volt mogotte sok otleteles, hogy ez a vegeredmeny szulessen. gyere el, nezd meg mit csinalunk, utana konnyebb lesz feltetelezned dolgokat. Udv a Nostro-bol!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.10.13. 18:49:35

@efiszan: nem eppen a legszebb invitalas...

jokuti 2011.10.13. 19:21:50

@atl: azt nem tudom sajnos, de eléggé úgy tűnt, mintha csak itt lenne.

efiszan 2011.10.13. 19:30:12

kedves mezescsok! lehet, hogy nem igy kellett volna fogalmaznom, egyaltalan nem kioktatásnak szántam, amit irtam! gyere be, meghívunk egy kávéra és megmutatjuk, hogy min dolgozunk éppen.

zsocek 2011.10.13. 19:52:38

Nem akarom túlrágni ezt a szürkemarha carpaccio dolgot, csak a könnyebb elképzelés végett, akkor ez úgy van, hogy elkészül a carpaccio, oszt konzervdobozba zárjátok, amit újra ki kell nyitni, ha el akarja fogyasztani az ember? Mert a képen a konzervdoboz, az bontatlannak tűnik.Mármint a bal oldali, hacsak nem keverjük bele a sültpaprikát, ami meg nyitott konzervdobozba van, a jobb oldalon Feltéve, ha szembe ülünk a képpel. De miért is ülnénk háttal - hogy Knézy Jenő szellemét idézzem :-)

mézescsók 2011.10.13. 23:50:53

@efiszan: Nem vagyok sértődékeny, de Ti se legyetek azok.
A kommentem nem nektek szólt, hanem a posztírónak, aki különleges alkalomhoz illő ételnek minősítette azt, ami kivülről bizony csak egy dobozos olajos halnak látszott. Még akkor is, ha nem háttal nézem.
A meghívást azért köszönöm.

efiszan 2011.10.14. 07:57:24

@mézescsók: orulok, hogy nem vagy sertodekeny. legkozelebb odafigyelek, hogy mit irok. bocs megegyszer. akkor varunk szeretettel!

efiszan 2011.10.14. 08:04:15

@zsocek: ez ugy nez ki, hogy felszeletelem vekonyra a szurkemarha belszint, azt behelyezem ebbe a bizonyos aluminium kontenerbe, leontom a hozza keszitett szosszal, majd a tetejere rahelyezem a hozza valo fedelet. nincs fixen rogzitve. itt a konzervdoboznak csak talalasi funkcioja van. ugyanez a helyzet a sultpaprikaval is, csak az egyik kepen rajta van a fedel, a masikon nincs.

zsocek 2011.10.14. 10:02:26

@efiszan: Köszi a korrekt választ, most már értem. Izgalmasan hangzik. Eredetleg a kávé miatt gondoltam odalátogatni, de lehet, hogy több is lesz belőle.
üdv
zsocek
süti beállítások módosítása