jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kreatív bulik kupacban

k.im | 2011.10.19. 21:18

A héten két olyan buli is lesz, ahol mindenféle kreatív arcokkal lehet vegyülni, ha éppen erre támadna valakinek kedve, vagy egyszerűen csak a művészekre bukik.

Az egyik a Karnevart a Dürer Kertben október 20-án: ez gyakorlatilag az összes művészeti egyetem közös bulija, lesznek itt építészek, festők, grafikusok, színész-és rendezőtanoncok, zenészek és táncosok is, ráadásul mindegyik intézmény külön programmal is készül. A koncertről és dj-kről a MOME gondoskodott (a My Baby Wants To Eat Your Pussy-tól állítólag őrült színpadi showra lehet számítani), a Képzősök egy üres termet engednek át a Youtube-diszkózásra, ahol a vizuált a kivetített videók keveredése adja, a SzFE házi stand-upot és karaoket rendez az exhibicionistáknak, egy sokadik teremben pedig a Zene-és Táncművészetisek fognak improvizálni. Bátran mehetnek külsősök is, és mindenkit arra buzdítanak, hogy öltözzetek be - színnek! Belépő 1200 Ft, további infók Facebookon.

A másik a Toldiból Ankerbe költöztetett Kicks párbaj-sorozat sokadik része október 21-én: most a divatszakma képviselői, stylistok és divattervezők (pl. Tóth András - USE, Mojzes Dóra) feszülnek egymásnak, persze csak dj-szettek formájában. Ingyenes, további infók itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr333316097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása