jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Újra támadnak a hülye robotok

k.im | 2011.10.25. 17:03

A tavalyi siker után nem volt kérdés, hogy másodszor is megrendezik a Kitchen Budpest szervezésében a Bacarobo Kupát, ahol a legképtelenebb robotok fognak versenyezni azért, hogy melyik közülük a legelborultabb. A zsűrinek egyébként Fábry Sándor lesz az elnöke, aki a Dizájn Center kapcsán szerzett már némi edzettséget a hülye tárgyak műfajában.

Öt európai országból érkeznek majd nevezők teljesen vicces, viszont teljességgel haszontalan kütyüjeikkel - ez ugyanis alapkövetelmény. Végül 14 fog bemutatkozni a közönség és a zsűri előtt - amibe egyébként a nézők közül is választanak majd egy gyereket. Annyit már lehet tudni, hogy lesz többek közt Szappanbuborék-szortírozó Robot, Hisztiző Robot, de olyan is, amelyik szó szerint maga alatt vágja a fát.

Gyereket is lehet vinni, ami biztos, hogy röhögés nélkül a család semelyik tagja nem fogja kibírni. Ráadásul külön workshop is lesz délután 17 órától 10-14 éves gyerekeknek, ahol ők is jobban megismerkedhetnek a robotkészítéssel.

Hol: Trafó, IX., Liliom u. 41.
Mikor: 2011. október 30. 20:00
Belépő: diák 1000 Ft, felnőtt 1200 Ft

Honlap.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr513316247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása