jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Dühbe jönnek

k.im | 2011.11.30. 15:21

Ti tudtatok arról, hogy Magyarországon művelik a pankrációt? Számomra csak most derült ki, hogy nemhogy vannak saját pankrátoraink, de bajnokságot is rendeznek, ami nyitott a nagyközönség számára. Ráadásul nem is akárhol: a Véres November névre keresztelt gálát / cirkuszt a Merlin Klubban tartják december 3-án (nem, nem írtam el se a nevet, se a dátumot).

Szóval, aki eddig is imádta ezt a brutális verekedős színházasdit, de csak a tv-ben jutott hozzá, most végre testközelből is megnézheti magának a pankrátorokat. Hét mérkőzés lesz, köztük egy négy résztvevős, illetve egy női versenyzőkkel is, de a legnagyobb számnak Icarus és Ben Dover ultradurva és erőszakos meccse ígérkezik a bajnoki címért.

De ezzel még nem ér véget az este, mert miután kicsit csillapodik a levegőben a tesztoszteron, kezdődhet egy másik összecsapás: Dj Palotai és Pándi Balázs párbajában az örök dj vs. zenész vitát próbálják meg eldönteni egyszerűen azzal, kinek a zenéire szórakozik jobban a közönség. Végül lesz még rockvideo-diszkó is.

A meccsekre 1500 Ft a belépő, 18 órakor kezdődnek, csak a bulira 22 órától pedig 1000 Ft.

HCW honlap / Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr333426160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása