jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Hova tovább?

k.im | 2011.12.02. 13:00

November 30-án kezdődött és még december 14-ig tart a Hovatovább fesztivál. A kulturális rendezvénysorozatot a Beszélő folyóirat gründolta, központban pedig a roma művészek, illetve a roma művészetekkel foglalkozók állnak. Szó esik oktatás és művészet kapcsolatáról, különféle kísérleti módszerekről és iskolákról, szegénységről és következményeiről, önkéntességről - ezekkel nemcsak a számos kerekasztal-beszélgetés egyikén foglalkoznak majd, hanem irodalmon, felolvasásokon, filmen, fotón, koncerteken, gyerekrajz-kiállításon és gyerekprogramokon keresztül is. Az fesztivál fő vendége egyébként az Igazgyöngy Művészeti Alapítványi Iskola, akiknek minderről első kézből van tapasztalata.

December 2-án 18 órától például Borzalmas világ a fikcióban témában lesz beszélgetés Fliegauf Benedekkel most készülő, Szállnak a varjak című filmjéről, Spiró Györggyel a Feleségverseny című regényéről és Vörös Istvánnal új drámájáról az OSA-ban.

A részletes bontást a Beszélő honlapján találjátok. Minden program ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr113431588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása