jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Klasszikusok diszkont áron - Odeon 18

k.im | 2011.12.14. 12:58

Már korábban is írtam róla, hogy idén ősszel az Odeon Mozi és Téka a Magyarhangya közreműködésével nagyon bekeményített program vonalon fennállásuk 18. évének apropóján, de a maratoni ünneplésnek csak most jött el az ideje igazán. December 16-án, 17-én és 18-án régi nagy kedvenceket porolnak le és vetítenek újra a közönség nagy örömére. Ha ez még nem lenne elég indok, hogy a Hollán Ernő utca felé vegyétek az irányt, mindezt elképesztően pénztárcabarát árakon teszik: a jegyárak 500 - 950 Ft közt mozognak, és azért a mozivásznon sok film tényleg hatásosabb.

Pénteken például Katsuhiro Otomo klasszikus animéját, az Akirát láthatjuk, de aznap este a fiatal filmes reménységek is teret kapnak: Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr Kodály Method című etűdsorozatából mutatnak be válogatást. Almodóvartól lesz két alkotás is (ezek szerint igaz, hogy a magyar mozizók különösen imádják a spanyol rendezőt), vasárnap pedig megint igazi nagyágyúkat vetnek be: a Cinema Paradisót és a Ghost in the Shellt.

A részletes programot a honlapon találjátok, de érdemes őket lájkolni Facebookon is.

Címkék: programok film mozi odeon

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr743462922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása