jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kolbászkomédia

k.im | 2011.12.17. 21:37

Idáig a színházban evésről csak a bunkóság netovábbja jutott volna eszünkbe, a Margó Feszt viszont most egy olyan rendhagyó vacsoraszínházi estre készül, ahol annak lesz rosszabb, aki nem vesz részt az evésben (de minimum kinézi a falatot a többiek szájából). A Miszlikbe apríts! című előadáson Elek Ferenc a - disznótorost a közönségnek ténylegesen felszolgáló - pincér szerepében többek közt Ficsku Pál novelláját játssza el, amelyben mindenki kolbásszá szeretne válni Lagzi Lajcsi Dáridómagyarországán. Ezenkívül még Cserna-Szabó András, Parti Nagy Lajos és más kortárs magyar írók evős műveit beleszövi a történetbe. Elek Feri az egyik legjobb karakterszínészünk, így biztosan fergeteges lesz.

Helyszín a Millenáris Fogadó, időpontja 2011. december 19. hétfő 20 óra, sima belépő 1000 Ft, disznótoros belépő 2500 Ft. További infók Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr263471726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása