jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

A tél kedvenc új helye: GMK

k.im | 2011.12.21. 10:04

Bár a neve többekben talán valami retrós asszociációt indít el, a Gozsdu Manó Klub szerencsére semmilyen szempontból nem próbál a múltat nyilvánvaló módon idézgető szocreál presszókhoz és lyukas terítős romkocsmákhoz hasonlítani. Tetszik benne, hogy tágas, nem vered a fejed a plafonba, ugyanakkor mégsem egy személytelen hodály, klassz, hogy nemcsak bárszékek vannak, hanem kanapé is, személyes kattanásom pedig az üveglapos asztalok és a hozzájuk tartozó székek (bármikor hazahoznám).

Szóval tök jó hangulatban találkozhatsz barátokkal, na meg bulizni is lehet a lenti teremben. A programjuk szerencsére nagyon sokrétű és változatos, és szinte minden este történik itt valami. Ugyanúgy fellép a GMK-ban Galla Miklós vagy a Tudósok, mint Barabás Lőrinc, de a 7réteg gördeszkás zine-t szintén itt mutatták be nemrég. December 31-én pedig a The Room magazin által szervezett bulin szilveszterezhettek itt, kegyetlen táncoltatás lesz - például iróniamentes diszkószettel, de Zságer Balázs is itt djzik majd. Nézzetek be!

VII., Király u. 13. Gozsdu udvar

Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr263316251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

corolla 2011.12.21. 22:44:46

Valóban jó kis bulihely! Múlt héten pl. ifjú tehetségek léptek itt fel: www.youtube.com/watch?v=L3fhtaWtpJA
www.youtube.com/watch?v=-Qshy3U93hE&feature=related
süti beállítások módosítása