jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kodály Method élőben

k.im | 2012.01.13. 13:50

A híres Kodály-módszert gondolom senkinek sem kell bemutatni, mostantól azonban ez a kifejezés egy új jelentéssel is gazdagodik. Kodály Method a neve ugyanis Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr új audiovizuális projektjének - a két fiatal filmes nevét 2010-ben mindenki megjegyezhette közös, Itt vagyok című Szemle-díjas kisfilmjük után.

Most zenekarokkal együttműködve készítenek rövid filmetűdöket, ami se nem hagyományos videoklip, se nem koncertfilm, viszont mindenből van benne egy kicsi - és legfőképp nagyon élő. A számok felvételét mindig kíséri valami játékos megoldás vagy trükk: hol felbukkan egy tűzoltózenekar, hol egy kórus, hol szokatlan tárgyakból csiholnak zenét, hol egy hajó gyomrában bóklászva adják elő a számot. Minden eddigi kisfilmet megtaláltok a honlapjukon.

Peter, Bjorn and John - Dig a little deeper from Kodály Method on Vimeo.

 

Ha pedig ez megvolt, akkor irány szombaton a Kodály Method Indító Buli, ahol két színpadon fellép többek közt a Zagar, a Volkova Sisters és az Elefánt, de lesznek meglepetés zenekarok is, utánuk pedig dj-k. És elég valószínű, hogy ebből is forgatnak valamit, szóval a következő kisfilmben akár te is feltűnhetsz véletlenül...

Jegy: 1200 Ft (de lehet nyerni is Facebookon)
Hol: Merlin, V., Gerlóczy u. 4.
Mikor: 2012. 01. 14.

Facebook-esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr473523877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása