jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Túléli a kultúra a válságot?

jokuti | 2012.01.24. 15:30

Valószínűleg igen, de az biztos, hogy nem súlyos vérveszteségek nélkül. De ha kíváncsi vagy inkább arra, hogy mit gondolnak erről a kérdésről a hazai nagyok, a kultúra mecénásai és maguk az alkotók, a művészek, akkor hallgasd meg őket élőben ezen a konferencián!

 A felszólalók listája már önmagában is olyan impozáns, hogy nem túlzás kultúrtöténeti eseményről beszélni, kár lenne kihagyni:

Tarr Béla, Eötvös Péter, Maurer Dóra, Zsámbéki Gábor, Mezey Katalin, Grecsó Krisztián, Kovalik Balázs, Fekete Péter, Pintér Béla, Román Sándor, Gergye Krisztián, Herczeg Tamás, Nemcsák Károly, Erős Balázs, Miskolczi Péter, Petrányi Viktória, Gulyás Gábor, Szoboszlai János, Rácz Zoltán, Pándi Balázs, Gerendai Károly, Hartyándi Jenő, Szőcs Géza, Geszti Péter, Schilling Árpád, Esterházy Péter

Szünet nélkül
A magyar kultúra érdekében
február 5. 15h
OSA Archívum

További részletek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr44119154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása