jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Erdő vs. Kim Dzsong Il

k.im | 2011.03.01. 16:22

Két érdekesnek ígérkező program csütörtök estére, és valójában dönteni sem kell, mert az első végeztével simán át lehet érni a másikra.

Elsőként a következő Weird Meetupot ajánlom, ahol a téma Hatalom vs. művészet: (propaganda) festészet Észak-Koreából. Ezt ígérik: "Az Észak-Korea művészeti reprezentációja apropójából szervezett beszélgetésünkön az (aktuál)politika és a művészet összefüggéseire világítunk rá." Az eseményről többet a szervezők blogján olvashattok.
Hol: Fogasház, VII., Akácfa u. 51.
Mikor: 2010. március 3. 18:00-20:00

Utána pedig irány az Erdő c. kisjátékfilm vetítése, amit az idei Berlinale Short kategóriájába is beválasztottak. Kárpáti György Mór alkotása egy gyilkosságot dolgoz fel, de senki se klasszikus bűnügyi filmre számítson.
Hol: Toldi Mozi, V., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Mikor: 2010. március 3. 20:00 és 20:30

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr632701646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása