jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Fürdők Népe 2.

jokuti | 2011.03.15. 18:00

Nincsen fürdő különleges karakterek nélkül, a következő archetípusokkal garantáltan mindegyikben összefuthatsz. Nézz körül kedden! (az 1. részt itt találod)

Az izompacsirta

Soha nem takarja szinte teljesen meztelen testét törölköző vagy köpeny, akár a legnagyobb hidegben is lassan, kimérten sétál ki a kinti medencéhez. Izmai játékán megcsillan a napfény, az úszás időtartamánál sokszorosan hosszabb szárazföldi bemelegítés során minden izomcsoportot alaposan megmozgat, minden egyes muszkli teljes térfogatában bemutatásra kerül a képzeletében Mr. Universum táblákkal ünneplő tömeg számára. Persze a megcsillanás sem véletlen, csillogó olajjal vagy egy rövid szaunázással éri el a megfelelő fényvisszaverő képességet. A különös látványos izmok bemelegítése során fájdalmas aggodalmat színlel, újra és újra gondterhelt sziszegéssel megfeszíti hatalmas bicepszét, miközben másik kezével végigsimítja tökéletes kontúrjait. Szerencsére sosem végzetes a diagnózis, néhány extra fekvőtámasz és újabb muszkliugráltatás után megnyugodva áttér a következő izomcsoport megvillogtatására. Sosem tudja eldönteni, hogy izmos farának látványával betelhet-e a nőnemű közönség, ezért számtalan törzshajlítással és -döntéssel, -körzéssel igyekszik kielégíteni az ez irányú igényeket. A legalább 40 perces performansz után lendületes, ámde suta fejesugrás, és korcs kutyára emlékeztető merev vonaglás következik a vízben. Rutintalanabb úszómesterek még kimenteni is megpróbálják ebben a fázisban.

A ráérős

Bőven túl van már élete delén, számára az uszodalátogatás a nap fénypontja, a társasági élet kicsúcsosodása. Szimatolva, prédára leső vadállatként, izgalmi állapotban közelíti meg a strandot nejlonzacskóját szorongatva, de nem táplálékot keres. Pletykák, sztorik, hírek várják itt, becsülete munkában egy hosszú élet során megráncosodott barátai már várják. A Katika unokája elvált a férjétől Miamiban, Ferit zsinórban harmadik felesége is elhagyja, Jóska már megint orvosnál volt, Zsuzsi, aki Dezsőék sógornője is egyben, felfedezett egy fantasztikus turkálót a kerületben, ahol hetente többször, csak a bennfentesek számára kiismerhető időpontban van bálabontás. Igazi bulvármagazin a medenceparton, a legjobb újságírók is megirigyelnék a színes történeteket, az itt üldögélő törzsvendégek többet tudnak egymásról, mintha egész nap a Facebookot vagy az iwiwet nézegetnék. Természetesen nem csak személyes témák kerülnek napirendre, a törvényhozás munkájával kapcsolatban is állandóak a módosító javaslatok, ha egy bizonyos százalék alá csökken a hölgyek aránya, akkor pedig a tisztességben megőszült férfiak még bizony a magyar futball nyomorúságos jelenének titkait is kivesézik. Többségük sosem jut be a medencébe.

(az 1. részt itt találod)

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr382721405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása