jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Színezd ki a környezeted!

jokuti | 2011.04.12. 17:39

Vagy kicsit nemzetköziesebben Let's Colour Magyarország (LCM)! A mindenhol eluralkodó szürkeség és piszok ellen egyszerre veheted fel a küzdelmet, csak egy kis kreativitás és némi energia szükséges hozzá. Közösségek, önkormányzatok, de akár magánszemélyek is pályázhatnak konkrét színezős projektekkel, ha sikeres a terv, akkor a nyár folyamán az LCM szervezésében, a közösséget összefogva, együtt valósulhat meg a projekt, persze a festékről is a pályázat kiírója gondoskodik. A lényeg, hogy nem a saját hálószoba felújítása a cél, hanem közösségi terek, házfalak, utcák szebbé varázsolása.

Május közepéig lehet pályázni, de mivel szavazatokat kell gyűjteni, érdemes hamar elkészíteni a pályázati anyagot, fotókkal, ideális esetben saját kisfilmmel kiegészítve.

További információk, pályázat leadása:
letscolour.hu

Így csinálték a világ többi részén, nyugodtan lehet inspirálódni:
www.letscolourproject.com

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr392820665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása