jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Mennyire fess a pesti nő?

k.im | 2011.04.27. 16:45

Erre a hétvégére két divatrendezvény is jut, amit érdemes kihasználni, mert azt hiszem, már említettem korábban, hogy ez viszonylag ritka madár Budapesten. Ráadásul nem reménytelen, hogy ezek végre igazán színvonalas bemutatók lesznek, nem pedig valami kontármunka.

Az egyik a Budapest Essential Looks április 29-én és 30-án. Aki arra kíváncsi, hogy mi folyik ma a fiatal magyar divattervezők műhelyeiben, annak különösen az első nap felvonuló Mojzes Dóra, Je Suis Belle és Use show-kat javaslom, ezek az igazán érdekesek. A második nap bemutatóival kapcsolatban már több fenntartásom van (Makány Márta esti fősávban, röhög a vakbelem), onnan a BEL sztárvendége, a Max Mara bemutató lehet izgalmas. Kíváncsi vagyok, hogy tudnak-e olyan körülményeket teremteni egy nemzetközi divatháznak, mint egyébként Milánóban. A divatbemutatók mellett egyébként hajshow-k is lesznek, ha valakit inkább az izgat.
A napijegy elővételben 2500 Ft. További infók a honlapon.

A másik sokkal lazább program és ingyenes is: a Critical Mass után a Dürer Kertben, szabadtéren rendez közös biciklis divatbemutatót a Cyclechic.hu és az MTV Switch. A bemutató 20:30-kor kezdődik, és megtudhatod, hogyan lehet szuperstílusosan bringázni., aztán pedig buli hajnalig. További infók itt vagy Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr422859715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása