jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Találja meg a hibát a képen!

k.im | 2011.05.25. 16:35

Pénteken nyílik és egy hónapig látható a Chinese Characters Galériában az It was just a glitch nevű kiállítás. Központjában pedig egy itthon még viszonylag kevesek által ismert irányzat, a glitch art, vagyis a hibaművészet áll - kiállítás nem titkolt célja, hogy szélesebb körben is terjesszék a létezését.

Gyakorlatilag akármilyen médium használható hozzá, a közös ezekben a művekben, hogy roncsolással, manipulálással, tehát hibák létrehozásával gondolják újra az eredeti, ha úgy tetszik 'tökéletes' művet. A módszerek tárháza kimeríthetetlen, lehet penészes filmtől kezdve elrontott fénymásolatig bármi - utóbbival biztosan sokan szórakoztak már közületek is.
Lesznek tehát roncsolt fotók, videók, zenék, idősebb és fiatalabb magyar alkotók mellett (pl. Bolla Szilvia, akitől a fenti kép is származik) a műfaj három külföldi képviselőjének (Rosa Menkman, Jeff Donaldson, Mattijs Munnik) munkáit is láthatjátok.

További infók Facebookon vagy a blogjukon.

Hol: VII., Kertész u. 4.
Mikor: 2011. május 27. 19:00

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr992931873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása