jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Két kis kiállítás

k.im | 2011.06.29. 21:21

Grandiózus művészek helyett most fiatal alkotók kiállítását ajánlom a figyelmetekbe.

Ha inkább a fotók vonzanak, akkor ne hagyjátok ki a Phasebook Project második kiállítását a Lumen Galériában. A projektet 2009-ben kezdte Károlyi György és Kádár Levente, és nagyfilmes géppel üvegnegatívra fotózták a Sziget fesztiválon megforduló arcokat. 2010-ben már öt fesztiválra mentek el és most az ezeken készült fotók kontaktjai láthatók. A céljuk, hogy a kortárs fotográfia legkülönbözőbb eszközeivel minden évben szubjektív, mégis átfogó képet adjanak a hazai fesztiválok résztvevőiről, és a fesztiválkultúráról. Ha már itt járok, feltétlenül kávézzatok egyet, mert legendásan jót főznek.
Phasebook Facebook / a Lumen honlapja
VIII., Mikszáth Kálmán tér 2.

A másik Fischer Judit és Navratil Judit kiállítása, a Mindenjó, július 22-ig látható. Ez az ő könnyed kritikájuk az uralkodó panaszkultúrával szemben. Navratil képei egy szürreális, már-már gyermeki mesevilágba visznek, Fischer Judit viszont hiperrealista módon festi meg a hétköznapjaink banális apróságait.
Inda Galéria
VII., Király u. 34. II/4.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr1003020495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása