jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Invázió a Madách térnél

k.im | 2011.07.07. 16:31

Gombamód szaporodnak az új helyek a Madách térnél, egész pontosan kicsit beljebb, a Madách Imre úton az árkád után. 

Nemrég nyitott a Paneria nevű egység, ahol francia pékárutól kezdve paninin és ciabattákon át salátákig és smoothie-kig sok finomságot találtok. De ami igazán vonzóvá teheti a New York rajongók számára, hogy pirított bagel is van náluk, amiből viszont még elég kevés helyen van igazán finom Budapesten.

Közvetlen mellette, pár hónapja létezik már a Marumoto, ami a japán kultúra rajongóinak lehet igazi paradicsom: van itt sokféle japán kimért tea, porcelánok, cuki apró csecsebecsék, de helyben is lehet fogyasztani.

Pár kirakattal odébb pedig egy annyira új helyet szpottoltam, hogy még semmi infót nem találtam róla, az ablakra filccel kiírt felirat szerint Random Park a neve, és ez is egy a könnyű kajákra, kávékra, gyümölcsitalokra berendezkedett hely.

A Rumbach utca 10. alatt a Printában, ami kávézó, galéria, szitanyomó-műhely és ökodesign-bolt is egyben, szintén nem túl régóta elképesztően finom kávét főz Várady Tibor barista.

Szóval simán lehet, hogy ez most a legjobb mikrokörnyék kávézás-beülés szempontjából, ráadásul ha az egyik nem jön be, csak pár lépés a másik, és akkor még a füstmentes Castroról és a Hivatalról nem is beszéltünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr1003037492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása