jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Sárkányünnep a freskófaluban

k.im | 2011.07.07. 13:40

Ismét egy kirándulós alternatíva a hétvégére: menjetek Bódvalenkére! A szegény, borsodi törpefaluban ugyanis két éve egy nagyon izgalmas projektet indítottak el: színes freskókat festenek cigány festők vezetésével a házfalakra cigány mesék alapján, és már egy sárkány szobor is van.

Mivel a projekt nemrég egy társadalmi integrációs pályázaton díjat nyert, részben ezt is ünneplik szombaton a Sárkányünnepen. Egy csomó zenekar fog játszani a Besh o Dromtól a Szilvási Gypsy Folk Bandig, de a helyi asszonykórus is dalra fakad, lesznek gyerekprogramok és főzőverseny is. 

A pontos programot elvileg a honlapon (nekem nem töltött be) vagy a Facebookon találjátok, a Freskófalu célkitűzéseiről pedig itt olvashattok bővebben.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr403037360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása