jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Vigadj Vácon

k.im | 2011.07.28. 11:00

Péntektől vasárnap estig már tizenkilencedszer rendezik meg a Váci Világi Vigalmak napjait a belvárosban és a Duna-parton, úgyhogy máris itt egy újabb remek apropó a hétvégi Budapest-környéki kalandozásra. Annyiféle program lesz, hogy biztosan mindenki talál valami kedvére valót, ha meg nem, akkor egyszerűen csak lehet zsizsegni a néppel.

Első este például barokk jelmezverseny lesz, amit felvonulással is összekötnek, a végén pedig díjakat is osztanak, de ide nem elég valami kölcsönzős hacuka, kifejezetten bátorítanak a korhű, kreatív megoldásokra.

Sokféle koncerttel várnak: lesz blues, népzene, barokk komolyzene, gregorián, jazz (vasárnap este például Szakcsi Lakatos Béla és zenekara játszik majd). A zene mellett utca- és bábszínházzal, egy csomó gyerekprogrammal, kiállításokkal is várják a közönséget a váciak.

És ha már a világi élvezeteknél tartunk, akkor feltétlenül látogassatok el a híres Desszert Szalonba is, ahol a Mihályi László mestercukrász által újjáértelmezett finomságokat kóstolhatjátok meg.

Ingyenes; részletes program a rendezvény honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr263084171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása