jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Budapest megint retróban

k.im | 2011.08.21. 20:01

A Mika Tivadar Mulatóban mostanra rendszeresen visszatérő programpont lett a beöltözős bulikból, a soron következőnek azonban a mondvacsináltnál kicsit több apropója van. Kozák Lajost a 20. század első felében leginkább sportfotósként ismerték, most viszont pótolandó az elmaradásokat igyekeznek bemutatni a teljes életművét, aminek nagy része még a szakma előtt is rejtve maradt, és amiben számtalan fotót szentelt a modernizálódó Budapestnek is.

Négy helyen láthattok válogatást a műveiből: a Cultiris Galériában nagyméretű reprinteket, a Mai Manó Házban átfogó válogatást vintage papírképekből és reprintekből, a Magyar Sportmúzeumban értelemszerűen főként a sportfotókra mennek rá, a Mikában pedig vetített formában találkozhattok egy szelekcióval. A kiállítások október 2-ig, illetve 25-ig tekinthetők meg, pontosabb információkat és egyéb érdekességeket például a Mai Manó honlapján vagy pedig a Facebookon olvashattok.

Csütörtök este tehát Budapest retró lesz a Mika Maszkabál témája, öltözhetsz dámának, éjszakai pillangónak, omnibuszvezetőnek vagy akár korabeli atlétának, a lényeg, hogy maradj hű a '30-as évek divatjához. Kezdés 19 órakor, a belépés ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr873169908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása