jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Képzeletbeli útvonal a Design Hétre

k.im | 2011.09.29. 18:49

Szeptember 30 - október 9. közt zajlik tehát a Design Hét, amiről általánosságban már írtam. Most következzék egy szubjektív válogatás a programokból, hogy miket is néznék meg:

Ez mi! Fotó és ékszerkiállítás a Faur Zsófi - Ráday Galériában: „Ékszerek, ahogy a budapestiek ismerik, viselik, szeretik. Ékszerek, ahogy a művészek tervezik, készítik, szeretnék.”

Fine Line kiállítás a Mono Fashion kirakatában: két tervezőcsoport, a The Béta Version és a Dombon-a-tanya együttműködéséből, akik azt kutatták, hogyan találkozhat a tradíció a kortárs designnal, a természet a városi létformával.

2500 Watt kiállítás: ehhez 25 kortárs magyar grafikust kért fel a Möbelkunst arra, hogy értelmezzenek újra 25 ipari lámpát.

Design a nyugati végekről: itt megnézhetitek, hogy milyen projekteken dolgoztak a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetében végzett hallgatók.

Digitális divatbemutató: a Kepp Showroom tervezői Magyarországon eddig soha nem látott módon, virtuális show-n mutatják be 2011-es őszi-téli kollekciójukat.

A nyitott stúdiók közül pedig benéznék Szegedi Kata divattervező műhelyébe, a Fablabbe, és a The Garden Studióba is, ahol egy virtuális próbafülkében átöltözés nélkül is fel lehet próbálni a ruhákat.

A pontos időpontokat és helyszíneket a honlapon találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr143272547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása