jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

A buli, amit nem hagyhatsz ki

k.im | 2011.10.26. 10:01

Péntek este ismét Electronic Beats Festival Budapesten, ráadásul olyan klassz és változatos fellépőkkel, hogy azt tényleg vétek lenne kihagyni, ha egy kicsit is szereted az elektronikus zenéket. És ha egy nem tetszik közülük, minimum kettő másik biztosan megfog majd.

A magyar Realistic Crew indítja a bulit, és utánuk fokozatosan gyorsul a tempó: az izlandi FM Belfasttől már eggyel táncosabb zenék várhatók, a Does It Offend You Yeah? pedig már pár hónapja megmutatta nálunk, hogy milyen ugrabugrálásra bírja rávenni a közönséget. Jó érzékkel utánuk rakták be az Apparat fellépését: zenekarral jön most Sascha Ring és kicsit le lehet lazítani meg álmodozni a zenéjükön.

Aztán az idei Sziget egyik legnagyobb bulijáért felelős Buraka Som Sistemát is visszacsábították hozzánk, és ha a portugál kollektíva koncertje nagyobbat nem is fog szólni, de ugyanakkorát biztosan. És ha ezek után valakinek még mindig marad energiája táncolni, akkor még lesz vagy három dj.

Jegyek már valószínűleg csak a helyszínen lesznek kaphatók a Millenáris Teátrumban 4500 Ft-ért, vagy nézzétek a Facebookot, hátha valaki el akarja adni az övét.

Kapunyitás 20 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr133316241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása