jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Frivol lovarnők Párizsból

k.im | 2011.10.28. 14:00

Fiatal, csinos nők kevés ruhában táncolnak egy színpadon, mi az? Sztriptíz, vágod rá egyből - ami ebben az esetben igaz is, meg nem is. Mert a Crazy Horse előadásain lebutítva végül is tényleg ez történik, viszont sokkal nemesebb formában, mint egy koszlott nudibárban. A Moulin Rouge világa már közelít, de ez még annál is magasabb helyet foglal el a show businessben.

A Le Crazy Horse több mint fél évszázada Párizs egyik leghíresebb, legelitebb kabaréja, ahol a táncosnők látványos műsorokat adnak elő: revü, burlesque, sokféleképpen hívják. A lényeg, hogy a táncosoknak nagyon szigorú elvárásokat kell teljesíteniük, a jelmezek, a díszlet, a koreográfia abszolút profik, és mivel ízléses a műsor, ezért nők is szép számmal megfordulnak a közönségben. A világ leghíresebb burlesque táncosnője, az amerikai Dita Von Teese is fellépett már itt. Budapestre a Forever Crazy című előadással jön 10 "lovarnő", ez egyébként az alapító, Alain Bernardin és a korai évek stílusa előtt tiszteleg.

A jegyárak elég borsosak, 17000 Ft-tól indulnak, de az biztos, hogy emlékezetes műsort kapunk cserébe.

Hol: RAM Colosseum, XIII., Kárpát u. 23.

Mikor: 2011. november 10-11. 19:00 és 21:00

Bővebb információ a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr693334728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása