jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Mindjárt péntek

k.im | 2011.10.31. 08:00

Nem árt, ha az ember idejekorán megtervezi a péntek esti programját, például rögtön hétfőn! Ráadásul most megint elég széles körből lehet válogatni kortárstól a profánig, úgyhogy íme egy szubjektív lista.

Frenák Pál Társulat: Gördeszkák - Nemzeti Táncszínház, I., Színház u. 1-3. - 19:00 - 2300 Ft
Kedvenc kortárstánc-együttesem most egy 1994-es darab felújított változatát adja elő. A koreográfiát Frenák Pál gyermekkori emlékei ihlették.

Catwalk The Collections & after party - Merlin, V., Gerlóczy u. 4. - 22:00 - 1500 Ft
A Catwalk két fiatal lány megújult ruha- és kiegészítő márkája, ami ezen az estén mutatja be aktuális kollekcióját, a Microphone Hair fodrászat hajshowjával összekötve. A soundtracket a Girls&Mathematics csapata biztosítja, akik a bemutató végeztével meg is táncoltatják a nagyérdeműt. Dj-k: Tom Select, Benson Madame, Total Carlos, Ranier.

Népi Papa és a Haverok koncert - R33, IX. Közvágóhíd, Soroksári út 58. - 22:30 - 700 Ft
Őket vagy gyűlölik vagy istenítik, de nagyon is lehetséges előbbiből az utóbbi táborba kerülni. Elképesztően sikamlós szövegek lobogó csöcsökről és szultánok külsődleges nemi jellegeiről, partiszemüvegben károgó frontember, klarinét - szörnyen hangzik, ugye? De ha egyszer elkap a dolog szelleme, a Népi Papa bulijánál keresve sem találni jobbat.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr113337296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása