jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Egy díva bálba megy

k.im | 2011.11.07. 14:00

A Bozsik Yvette - Marozsán Erika duó újra támad, de én ennek borzasztóan örülök, a tavaly év végén bemutatott Cabaret ugyanis nagyon nagy élmény volt tőlük (írtam is - egyébként ebben az évadban is játsszák, ha valakinek kimaradt volna).

Most azonban nem musicalt, hanem egy táncos darabot élesztettek újjá: A Bál, avagy a táncos mulatság című koreográfiáját újította fel Bozsik, amiben egy táncos összejövetel apropóján ismerkedhetünk meg különböző emberi sorsokkal és kapcsolatokkal. A darabot egyébként Ettore Scola azonos című filmje inspirálta, amiben szintén csak a mozdulataikkal mesélik el a történelmet a szereplők.

Talán furcsa választásnak tűnhet, hogy Marozsán Erika színésznő létére kapta a szerepet, de annyira azért nem az, ő is a Balettintézetben végzett és most ezzel a darabbal tér vissza a tánc világába. A másik főszereplő a koreográfus-rendező egyik kedvenc táncosa, Vati Tamás, Bozsik Yvette az új táncosok karakterére alakította A Bált.

A jegyek 2100-2300 Ft-ba kerülnek a Nemzeti Táncszínházba, további részletekért klikk a honlapra.

Fotó: Horváth Judit / Bozsik Yvette Társulat

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr273361038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása