jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Nézd meg, mit tud Dél-Korea

k.im | 2011.11.28. 12:40

A távol-keleti filmek rajongóinak, illetve a potyamozizóknak fogja a legnagyobb örömet szerezni a Koreai Filmhét: november 28. és december 2. közt ugyanis négy, a Dél-Koreai Köztársaságban készült (művész-)filmet nézhetünk meg, a nagykövetség válogatásában. Mindezt teljesen ingyen, az Uránia Moziban (vagyis Nemzeti Filmszínház hivatalosan). A nyitónap vetítése zártkörű, de holnaptól a program:

Nov. 29. 19:00 - A barátom és a felesége - Kamaradráma és morális válság három szereplővel, kötelező, ha az emberi természet tanulmányozása a kedvenc témád.

Nov. 30. 19:00 - Ügynök a barátnőm - Ezt a 2009-es alkotást azoknak való, akiket érdekelnek a könnyedebb műfajok is, például a romantikus akció-komédiák.

Dec. 1. 18:00 - Happy End - Súlyos családi dráma kifordult szerepekkel, megcsalással, bosszúval, és az ígéret szerint lehengerlő színészi alakításokkal.

Dec. 2. 19:00 - Álom - Kim-Ki Duk az egyik, ha nem a legismertebb dél-koreai rendező, ezt a filmjét viszont itthon nem mutatták be a mozik, itt a remek alkalom pótolni.

Helyfoglalás érkezési sorrendben, bővebb leírás és egyéb infók a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr413405742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása