jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Az utolsó sprint beigliért

k.im | 2011.12.29. 08:37

Van futó gyerek a családban? Akkor december 31-én elcipelheted az év utolsó szabadtéri futóversenyére Óbudán. A Zöldgömb Sportklub már sokadjára szervezi meg a Beiglifutást, ahol a sütemény nemcsak a névadó, hanem egyben a nyeremény is. Nevezés 9-től a Harrer Pál Általános Iskolánál, 25 dkg beiglivel (vagy 600 Ft).

11 órakor a Fő térről indul a 2 km-s futam 15 év alattiaknak, 11:20-kor a 4 km-s 14 éven felülieknek, szintén ekkor a 2 km-es gyaloglás illetve nordic walking, 11:00-kor pedig a 300 m-es szakasz óvodásoknak. 

Ami a korábbiakhoz képest új, hogy most beiglievőverseny is lesz (ha még nem a fületeken jön ki a diós-mákos). További infókat ezen az oldalon, a lap alján lévő dokumentumban találtok. 

Címkék: sport futás szabadtér

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr673503275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása