jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Ahogy tetszik: dupla élvezet

k.im | 2012.01.22. 20:09

A Trafó meglehetősen szokatlan színházi előadásnak ad helyet január 25-én és 26-án: két társulat fogja játszani ugyanazt a darabot, ugyanazon a színpadon. Hogy egymás mellett, vagy fúzióban, az meglepetés. Az alapanyag William Shakespeare egyik legismertebb komédiája, az Ahogy tetszik, amihez még csak hozzányúlni sem kell különösebben - viszont sem a HOPPart Társulat, sem a Nézőművészeti Kft. nem arról ismert, hogy megelégednének a bevált sémákkal és a legszószerintibb értelmezésekkel. A darab szereplői úgy próbálnak megvívni az élet alapvető dilemmáival, hogy közben kivonulnak a világból - a kérdés persze az, hogy így lehetséges-e?

Előbbi csapat négy éve létezik, a SZFE első zenés színész osztályának magja maradt együtt és többen is itt játszanak a legtehetségesebb fiatal magyar színészek közül. Ezzel szemben a másik kompániát három jól ismert művész hozta létre: Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Katona László. A rendező megint csak a fiatalabb generáció tagja, Koltai M. Gábor, így valószínűleg biztos nem egy ósdi feldolgozást kapunk.

Jegy: 2500 Ft

További infókat a Trafó oldalán olvashattok.

Kép: a Port.hu-ról

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr893554168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása