jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Zaj a szobából

k.im | 2011.05.05. 13:30

Ha történik valami izgalmas mostanában a magyar zenében, hát az nem az X-faktor, Nagy duett meg tudomisén mik színpadán, hanem néhány fal magányában zajlik. Egyre-másra tűnnek fel a lo-fi hálószobazenészek (Piresian Beach, Zombie Girlfriend, Morningdeer, Halál Judit, stb., erről gyűjtés itt), akik közül néhányan már nemzetközi zeneblogokat is megjártak. Azt már vérmérséklete válogatja, hogy belassult popot vagy inkább punkot nyomnak, de elég széles palettán mozognak. Akit érdekel az ilyen koszos hangzás, az semmiképp se hagyja ki a Lamantinos srácok által szervezett holnap esti happeninget a Szabad az Á nevű helyen, ugyanis remek mintát lehet majd venni a friss zenékből.

Elsőként a Hammer of Gods játszik, ők már léteznek pár éve és elég álmodozós zenét játszanak, amennyire korábbi élmények alapján emlékszem (mondjuk a Toldi mozitermében plüssszékben ülve láttam őket, ami nem éppen hajrázós bulira predesztinál).

Utánuk következik a Zombie Girlfriend, ez abszolút a fent emlegetett friss hús kategória, és ha jól értelmeztem, most debütálnak koncerten, ugrálásra lehet számítani.

Végül pedig a szintén 2010-ben feltűnt Fuseism lép színpadra, ők post-punkot és hardcoret játszanak. És hogy ez a szép tempós ív megmaradjon, illetve senkiben ne maradjanak felgyülemlett energiák, a koncertek után Beard&Meat bulival folytatódik az este.

Hol: Szabad az Á, VII. Nagy Diófa u. 8.
Mikor: 2011. május 6. 21:00
Mennyi: 800 Ft

Facebook esemény / Lamantin blog.

Címkék: zene koncert lo fi

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr322869594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása