jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Low budget bulik

k.im | 2011.05.19. 13:40

Ma három olyan buli is lesz este, amiért egyáltalán nem, vagy csak minimális összeget kell fizetni:

- A Dürer Kertben 21:00-tól egy új bulisorozat, a New Beat első happeningje. Fellép Norbert Kristof, a Bastiaan, ami több magyar indie zenész új zenekara, utána pedig Gumipop dj-k mérkőznek a Past Perfect dj-ivel. Ingyenes. Infók.
XIV., Ajtósi Dürer sor 19-21.

- A Rohamban 20:00-kor indul a hepaj, a line-up: Sleeping Machine, Képzelt Város, utánuk következik a svéd Jeniferever koncertje, aztán dj-k folytatják. Beugró: 1000 Ft. További részletek Facebookon.
VIII., Vas u. 16.

- A Merlinbe pedig az Electronic Beats szervezett ingyenes partit. Kapunyitás 21:00-kor, sorrendben c0p, Demon Superior, aztán a fő fellépő a bekategorizálhatatlan tánczenét játszó német Bonaparte, a levezetés pedig Crimsonra hárul. Facebook-esemény további infókkal itt.
V., Gerlóczy u. 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr642916607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása