jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

A város legbizarrabb kiállítása

jokuti | 2011.06.23. 20:25

Nem is értem, hogy eddig miért nem fedeztem fel a város legbizarrabb kiállítását, ami - ebben az esetben indokolt amerikaisággal - talán a Michael Jackson Memorial Tree (MJMT) nevet kaphatná.

Íme a fa, a helyszín pedig az Erzsébet tér, annak is a Kempinski hotel felé eső sarka. És hogy miért? Az is kiderül a MJMT-ről, a kurátor gondoskodik a külföldi turisták informálásáról is:

Ilyen szép vers is született MJ-hez:

 

De ez talán a csúcspont, ha esetleg nehezen lenne olvasható/felfogható: "Oklevél Michael Jackson részére, a legjobb érdesapának". WTF?

 

A látogatás ingyenes, nyitva tartás ismeretlen. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr213009653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cr 2011.06.24. 09:20:40

Egy halottról van szó, akiből a posztoló viccet akar csinálni, csak azért, mert van sok egyszerű ember a rajongók között, akik így fejezik ki a rajongásukat.
Nem vagyok könnyűzene-rajongó, épp azért, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy a könnyűzenében hány ember volt, aki valóban eredeti, jópofa volt valaha is, meg valóban teljesített. MJ köztük volt, amíg meg nem halt.

Mikor lesz poszt arról, hogy miért kell nekünk Churchill-mellszobor a Ligetbe? M.J. legalább nem bombázott minket... és nem költ rá az állam pénzt.

jokuti 2011.06.24. 09:27:07

@Cr: Légy szíves idézd konkrétan, hogy hol akarok viccet csinálni a halottból!

Cr 2011.06.24. 09:43:25

@jokuti: Az egész bejegyzéseddel. Persze lehet játszani az értetlent, nyilván kényelmes...

jokuti 2011.06.24. 09:46:20

@Cr: na ez jó konkrét volt :) ha mutatsz nekem akár csak egyetlen egy becsmérlő, negatív megjegyzést M.J.-ről ebben a posztban, akkor elismerem, hogy igazad van. Ha nem, akkor részemről le van zárva a vita, ugyanis a poszt kizárólag a fáról szól.

Cr 2011.06.24. 10:00:39

@jokuti: Ja, a fa meg kizárólag MJ-ről szól... mondom, lehet játszani az értetlent, tényleg kényelmes :)

Lesi_the_Globetrotter 2011.06.24. 11:40:24

@Cr: Először is halottal miért ne lehetne viccelni, lásd Darwin díj.

Másodszor, példának okáért attól még hogy a szépségdíjas Zámbó Imre (a.k.a. Jimmy), főbe lőtte magát (vagy a kakas, vagy a CIA, sose fog kiderülni), attól az még mindig tök vicces, hogy van olyan elmebeteg pár akik a lányukat a király 600-as mercije után neveztek el Mercédesznek....

a cikkben semmi sértő nincs (sőt, a dalszöveg-plakát inkább alkalmas károk okozására az agyban), ez barátom vegytiszta okoskodás, mert már ugye Freud papa is megmondta, hogy az ember legeslegfőbb motivációja az, hogy fontosnak érezhesse magát (és a véleményét)

és végül ne feledjük, hogy istennek is van humorérzéke. Lásd a kacsacsőrű emlőst....

Cr 2011.06.24. 13:30:59

@Lesi_the_Globetrotter:

Vegytiszta okoskodás, ja.
De amit te nyomatsz itt, az ám véletlenül se izzadtságszagú küszködés, ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy :D

Lesi_the_Globetrotter 2011.06.24. 13:38:10

@Cr:

pfff... hát, valami frappánsabbra számítottam.

igazad van nem okoskodás, mármajdnemtroll :)

Cr 2011.06.24. 15:43:26

@Lesi_the_Globetrotter:

Nem égetném magamat a helyedben tovább. Index címlap... az elég korrekt reklámfelület... Michael Jackson meg elég nagy megasztár... minden megadatott, hogy jöjjön a tömeg.
De ahogy nézem, csak én vagyok a tömeg :D
Engem lehet oltogatni, de nem lettél nagyobb sztár a mai napon, lássuk be :D
süti beállítások módosítása