jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Parti a Dunánál

k.im | 2011.06.24. 13:06

A magyar EU-elnökség záróeseményeként Dunaparty lesz egész hétvégén a folyó két oldalán, a fő helyszínek a MÜPA környéke, az 5. kerület Duna melletti terei, illetve a Bem rakparton és a Clark Ádám térnél lesznek.

Majdnem 100 programból lehet választani: koncertek mellett például színi- és táncbemutatók is lesznek. Ezenkívül maga a Duna is szerephez jut, hiszen 25-én szombaton 16 órától távol-keleti sárkányhajó-verseny indul a Margit-hídtól, itt magyar olimpikonok fognak evezni, közvetlenül utána pedig különféle vízi járművek díszesen felvonulását nézhetjük végig. Aznap este pedig az elég bizarrul hangzó Templomok Éjszakájára is sor kerül.

Szintén nagyon látványosnak ígérkezik a Paint up! virtuális épületfestő verseny döntője vasárnap este 22:00-tól. A műfajjal már találkozhattunk korábban is Budapesten, ez tényleg olyan, hogy csak tátott szájjal ülsz és bámulod, ahogy megelevenedik az épület, jelen esetben a Magyar Tudományos Akadémia.

A gyerekeket többek közt aszfaltrajzverseny és interaktív játszóház várja, a különböző helyszínek között pedig riksával lehet közlekedni, ha se gyalogolni, se biciklizni nincs már energiánk.

A honlapon tudjátok megnézni, hogy mikor, hol, milyen programot találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr523011230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása