jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Shakespeare vs. Sena

k.im | 2011.07.27. 21:00

Az irodalmi művek megzenésítése itthon sem új műfaj, bár bevallom, az utóbbi évekből csak az Ágnes-féle József Attila versek jutnak eszembe. Aki vevő az összművészeti happeningekre, az ne hagyja ki pénteken a városligeti Kertemben a W.H. Formáció előadását, Shakespeare szonettjeit dolgozzák fel 21. századi megközelítésben.

A fedőnév 4 sikeres zenészt takar. Senát nem kell bemutatni, a ghánai-magyar freestyle rapper és énekesnő ezer helyen közreműködött már, az Irie Maffiától kezdve a Gimmeshoton át számos dj-ig, bárkivel képes zenélni. A zenekar alapítója Márkos Albert, csellista, zeneszerző, az ő nevéhez fűződik többek közt a Taxidermia filmzenéje is. Gryllus Samu szintén zeneszerző, ő a W.H. fellépésein basszusgitározik, G. Szabó Hunor pedig szintén nagyon sokoldalú zenész, például a Qualitons és a Smárton Trió dobosa is. Ők négyen az improvizáció, a free jazz,  az absztrakt hip-hop, a spoken word és zenetörténeti utalások segítségével mutatják meg Shakespeare szonettjeinek eddig nem ismert oldalát.

Hol: Kertem, XIV., Olof Palme sétány 3.
Mikor: 2011. július 29. 20:30

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr653084177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása