jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Szökj vidékre az ünnepi hétvégén

k.im | 2011.08.20. 11:55

Még javában zajlanak az országban a különféle fesztiválok, de most két kicsit komolyabb programot ajánlanék, mint egy kistérségi tehénfejő vagy szúnyogszámláló verseny.

Egyrészt ma van az utolsó napja a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválnak, aminek a művészeti vezetője elismert, fiatal hegedűművészünk, Kokas Katalin volt. A délutáni és esti koncertekre még odaértek: 17 órától Josef Hassid-est lesz, 23 órától pedig Mendelssohnt és Brahmsot játszik a Kelemen Kvartett és más külföldi vendégművészek is. A fellépők listájáért és egyéb infókért irány a honlap.

A másik pedig a Debreceni Virágkarnevál, amit már több mint 40 éve rendeznek meg. Ez még vasárnap is tart, de a híres karneváli menetért jobb, ha ma 20 órára odaérsz. A dupla tűzijáték és az utcabál mellett persze egy csomó más kísérőprogrammal is készültek, nem lesz nagy meglepetés, főleg virágokkal kapcsolatos bemutatókkal és kiállításokkal, 21-én ráadás koncertekkel, de elvileg csapolt sörökből is bő lesz a választék. Részletes programot szintén a honlapon találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr383160044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása