jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Betűből fesztivál

k.im | 2011.09.28. 16:16

Szeptember 30-án U-Fesztivál a Belvárosban, a nevét pedig nemes egyszerűséggel onnan kapta, hogy a helyszínt adó három utca térben ilyen formát foglal be. A fesztivál célja felhívni a figyelmet az 5. kerületben található galériákra és műkereskedésekre, akik ezen a napon különleges programokkal buzdítanak mindenkit az ismerkedésre.

A Pesti Barnabás utca - Galamb utca - Régiposta utca alkotta hurokba pénteken 18 órától autók sem hajthatnak be, így még szabadabban ténfereghetsz egyik helyszínről a másikra, veled együtt pedig a galériák kínálata is az utcára szabadul. A résztvevők: a kortárs plasztikában utazó Dovin, a kortárs klasszikusokat és fiatal művészeket egyaránt bemutató Léna és Rosselli Galéria, a filmplakátok Mekkája, a Plakátbolt, valamint a Művészház, az ARTEN és az Anno Antikvitás. Hogy ne a Mekibe kelljen betérned, ha megéhezel, arról hosszított nyitvatartással a Kuglóf Pékség és a Dőzs Café gondoskodik.

A programok délután indulnak a galériák közös köztéri szobortárlatával, lesz több megnyitó, de divatperformansz és jazz is. A pontos programot a honlapon vagy Facebookon olvashatjátok. Ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr173262917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása