jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

India a Csarnokban

k.im | 2011.10.24. 13:14

Nem tévedés: Indiai Fesztivált rendeznek október 27. és 29. között, méghozzá a Fővám téri Vásárcsarnokban. Kicsit furcsa választás, annál is inkább, mert nemcsak gasztronómiai bemutatókról van szó, de felfoghatjuk úgyis, hogy egy füst alatt letudható a kultúrafogyasztás és a hétvégi bevásárlás.

Az egyik legnagyobb hindu ünnep, a Diwali kezdetével három napon keresztül reggel 9 és délután 5 óra között folyamatosan lesznek programok, amik segítségével jobban megismerhetitek India sokszínű kultúráját. Lesz fotókiállítás, táncbemutatók (a bollywoodi filmekből ismert tömegeket mozgató táncok elképesztően viccesek, érdemes YouTube-on belenézni), de ismerkedhetsz többféle jógával és az ájurvédával, a több ezer éves természetes módszereken alapuló szanszkrit orvostudományi rendszerrel is. És persze magától értetődően lesznek fűszerek, ételek és italok is, vegetáriánusoknak is erősen javasolt körbenézni ötletek ügyében. Ha ez nem lenne elég, akkor csodálhatsz szárikat és a világ legcukibb akcentusát, az indiai angolt is hallgathatod napestig.

Bővebb információk Facebookon vagy itt. Ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr553334652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása