jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Mozimatek

k.im | 2011.10.30. 09:20

Sorra találom szembe magam különféle listákkal és megemlékezésekkel, hogy ez meg az a film 10 éves, aztán kiderült, hogy a napokban újranézett The Royal Tenenbaums is már ilyen "öreg", egy nappal később pedig a Gosford Parkot láttam újra a Duna Tv-n, ami szintén... úgyhogy gondoltam összeszedek egy kis listát, mik voltak a fontos filmek egy évtizede. Ráadásul itt a hosszú hétvége, lehet újranézni, következő lépésben pedig megtippelni, hogy az idén látottak közül mire fogunk 2021-ben emlékezni.

Tehát ezek jöttek ki 2001-ben (a teljesség igénye nélkül persze, és nem is próbálom sugallni, hogy ezek lettek volna a legjobbak/legrosszabbak, és akkor az európai és ázsiai filmekről még nem is volt szó):

- Ghost World
- Zoolander
- Donnie Darko
- The Man Who Wasn't There
- Mulholland Drive
- Hannibál
- Harry Potter és a Bölcsek Köve
- A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége
- Ocean's Eleven
- Amélie csodálatos élete
- Shrek
- Dr. Szöszi
- Moulin Rouge
- Bridget Jones naplója
- Hé, haver, hol a kocsim?

Címkék: film mozi évforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr733337259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása