jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Graffiti sztorik

k.im | 2012.01.23. 22:04

A Kitchen Budapest idén újult erőkkel folytatja Storytelling című sorozatát, amelynek előadói minden esetben izgalmas arcok, akiknek a történeteiből, tapasztalataiból inspirálódni és tanulni tudunk. Január 27-én Evan Roth sztorijait lehet meghallgatni. Roth nem egyszerűen művész, hanem street artnak egyik legavatottabb szakértője és kutatója is egyben: a Graffiti Research Lab és a Free Art and  Technology Lab alapítói közé tartozik. Munkái pedig olyan múzeumokban kerültek a kortárs gyűjteménybe, mint a MoMA, a Centre Pompidou vagy a Tate, szóval határozottan nem egy saját maga által piedesztálra emelt, de valójában jelentéktelen alakkal állunk szemben. Valószínűleg mostani előadásában is a köztéri kultúra lesz az egyik vezérfonal.

Tehát 2012. január 27. 19 óra, a Corvin Áruház 3. emeletén, az egyszeri pop-up idea storeban. A jó angoltudás ajánlott, mert fordítás nem lesz. Ha mennél, akkor január 25-ig jelezd ezt a story@kitchenbudapest.hu emailcímen a szervezőknek. Az eseményről bővebben a KIBU-nál olvashattok, ha pedig Evan Roth munkássága érdekel benneteket, akkor kövessétek a képen látható utasítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr93721910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása